Palacsinta tésztába forgatott csirkemell


palacsinta tésztába forgatott csirkemell
Palacsinta tésztába forgatott csirkemell

Szereted a rántott csirkemellet? És a palacsintát? Akkor készítsd el a csirkemellet palacsintatésztába forgatva. Ráadásul nem hagyományos búzalisztes, tejes tésztába, hanem a zöldbanán liszt palacsinta tésztájába. Íme a palacsinta tésztába forgatott csirkemell receptje:

 

 

 

Hozzávalók:

  • 3 tojás

  • 6 evőkanál zöldbanánliszt

  • egy csipet só a palacsintatésztába + só a húsokhoz

  • 2 dl víz

  • 4 szelet csirkemell

  • kókuszzsír a sütéshez

A palacsinta tésztába forgatott csirkemell elkészítése:

  1. Üsd fel a tojásokat

  2. Add hozzá a 6 evőkanál zöldbanán lisztet

  3. Öntsd rá a 2 dl vízet

  4. Egy csipet sót is tegyél még hozzá

  5. Keverd össze csomómentesre

  6. A húst mosd meg, vágd fel, kicsit klopfold ki és sózd meg

  7. Hevíts fel annyi kókuszzsírt egy edénybe, hogy legalább félig ellepje a csirkemelleket

  8. Márts a palacsintamasszába a csirkemelleket és süsd aranybarnára. A panír ropogós legyen a hús pedig süljön át és szaftos maradjon

Tálalhatod párolt zöldséggel, édesburgonyával. A maradék tésztából süss palacsintát. A receptjét ITT találod.

Próbáld ki Te is a palacsinta tésztába forgatott csirkemell receptjét!


palacsinta tésztába forgatott csirkemell
Palacsinta tésztába forgatott csirkemell

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:



Szólj hozzá!

17 − 4 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com