ANANÁSZOS CSIRKEMELL


ananászos csirkemell
Ananászos csirkemell

Szeretnél egy nagyon egyszerű csirkemell receptet? Amit gyorsan el is tudsz készíteni? Akkor ezt az ananászos csirkemell receptet Neked találták ki. Sajtot is teszünk a tetejére így még finomabb. Íme az ananászos csirkemell receptje:









Hozzávalók:

  • 2-4 db csirkemell

  • 4-8 szelet ananász (ha lehet ne konzervből)

  • kemény sajt (én cheddart használtam)

  • só, bors, kakukkfű, oregánó

  • kókuszzsír a sütéshez

  • köretnek lehet saláta, friss zöldség

Az ananászos csirke elkészítése:

  1. A csirkemell filéket középen vágd el, a kést középen helyezd be és úgy vágd ketté a csirkemellet,

  2. sózd, borsozd és fűszerezd meg a zöldfűszerekkel,

  3. 2 evőkanálnyi kókuszzsíron a csirkemellek mindkét oldalát 1-1 perc alatt pirítsd meg,

  4. Kiolajozott tepsibe helyezd az elősütött csirkemelleket. Az ananászszeletekkel fedd be, és teríts rá 1-1 szelet sajtot úgy, hogy az befedje,

  5. Helyezd 200 fokos sütőbe , és addig süsd (kb. 10-15 perc), amíg a sajt pirulni kezd, és a csirkemell puha nem lesz. Amikor elkészült friss salátával tálald.

Jó étvágyat!


ananászos csirkemell
Ananászos csirkemell

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:





Szólj hozzá!

13 − 7 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com