Brokkoli krémleves


brokkoli krémleves
Brokkoli krémleves kókusztejszínnel pirított mandulával

Egyszerű és finom brokkoli krémleves pirított szeletelt mandulával.  Ha diétázol, fogyókúrázól akkor is bátran fogyaszthatod. Kókusztejszínnel készítjük, így ha laktózérzékeny vagy, illetve nem akarsz tejet fogyasztani, akkor is kiváló. Íme a brokkoli krémleves receptje:




Hozzávalók:

  • ~4-500 g brokkoli

  • 1 fej vöröshagyma

  • 2-3 gerezd fokhagyma

  • só, bors

  • kókusztejszín

  • víz – amennyi ellepi

  • kókuszzsír

  • szeletelt mandula

A brokkoli krémleves elkészítése:

  1. A hagymát pucold meg, vágd kis kockákra és kókuszzsíron fonnyaszd meg.

  2. A brokkolit szedd rózsáira és tedd a hagymára, picit pirítsd át.

  3. A fokhagymát is pucold meg és vágd apróra és tedd a brokkoli krémleveshez.

  4. Öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje.

  5. Főzd addig míg megpuhul a brokkoli.

  6. Önts hozzá a kókusztejszínt és picit még főzd vele.

  7. Botmixerrel pürésítsd, ha gondolod szűrd le.

  8. A feltétnek szánt mandulát egy száraz forró serpenyőben pirítsd át, arra vigyázz ne égesd oda, ne fekete legye, csak barna. A végén szórd rá a brokkoli krémlevesre.

Próbáld ki Te is ezt a brokkoli krémleves receptet a pirított mandulával.


brokkoli krémleves
Brokkoli krémleves kókusztejszínnel pirított mandulával

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:



Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com