Szeretnéd változatosabban elkészíteni a csirkemellet? Készítsd el a csirkemellet édesburgonyával és parajjal. Egyszerű, könnyen elkészíthető recept. Íme a csirkemell édesburgonyával, parajjal:
Hozzávalók:
1 csomag parajpüré (450 g mirelit)
200 g főtt zeller
80 g főtt sárgarépa (egy közepes darab)
2 kis gerezd fokhagyma, zúzva
6 evőkanál kókusztejszín
500 g csirkemellfilé (ebből kb. 6 szelet lesz)
só
150 g édesburgonya durvára reszelve
Elkészítése:
Olvaszd ki a spenótot, hagyd hogy a felesleges víz lecsepegjen róla. Főzd meg közben a zöldségeket, nyugodtan lehet egybe is.
Sózd meg a csirkemell szeleteket mindkét oldalukon és a reszelt édesburgonyát halmozd a tetejükre és 200 fokos sütőben süsd kb. 20 percig.
Míg sül a csirkemell a megfőtt zöldségekkel, a kókusztejszínnel, a fokhagymával a spenótot turmixold össze (lehet a botmixerrel is).
Tedd egy tányérra a spenótkrémet és arra tedd rá a csirkemell szeletet. Ez a csirkemell édesburgonyával, parajjal.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.ElfogadomNemTovábbi információ