CSIRKEMELL ÉDESBURGONYÁVAL, PARAJJAL

Csirkemell édesburgonyával
Csirkemell édesburgonyával, parajjal

Szeretnéd  változatosabban elkészíteni a csirkemellet? Készítsd el a csirkemellet édesburgonyával és parajjal. Egyszerű, könnyen elkészíthető recept. Íme a csirkemell édesburgonyával, parajjal:

 

 

 

 

Hozzávalók:

  • 1 csomag parajpüré (450 g mirelit)

  • 200 g főtt zeller

  • 80 g főtt sárgarépa (egy közepes darab)

  • 2 kis gerezd fokhagyma, zúzva

  • 6 evőkanál kókusztejszín

  • 500 g csirkemellfilé (ebből kb. 6 szelet lesz)

  • 150 g édesburgonya durvára reszelve

Elkészítése:

Olvaszd ki a spenótot, hagyd hogy a felesleges víz lecsepegjen róla. Főzd meg közben a zöldségeket, nyugodtan lehet egybe is.

Sózd meg a csirkemell szeleteket mindkét oldalukon és a reszelt édesburgonyát halmozd a tetejükre és 200 fokos sütőben süsd kb. 20 percig.

Míg sül a csirkemell a megfőtt zöldségekkel, a kókusztejszínnel, a fokhagymával a spenótot turmixold össze (lehet a botmixerrel is).

Tedd egy tányérra a spenótkrémet és arra tedd rá a csirkemell szeletet. Ez a csirkemell édesburgonyával, parajjal.

Jó étvágyat!

Csirkemell édesburgonyával
Csirkemell édesburgonyával, parajjal

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com