Szaftos resztelt máj édesburgonyával


Szaftos resztelt máj
Szaftos resztelt máj

Egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel a resztelt máj. Viszont fontos, hogy puha és szaftos legyen.  Ezt a receptet úgy készítjük, hogy még a diétádba is beleférjen, paleosan édesburgonyával. Íme a szaftos resztelt máj édesburgonyával:



Hozzávalók:

  • ~250 g sertésmáj

  • 1 fej vöröshagyma

  • 1 tk paradicsompüré vagy 1 nagy sima paradicsom apróra vágva

  • 2 gerezd fokhagyma

  • só, bors

  • őrölt kömény

  • majoranna

  • pirospaprika

  • ~2 dl víz

  • kókuszzsír a sütéshez

A szaftos resztelt máj elkészítése:

Egy serpenyőben hevíts kókuszzsírt és pirítsd le rajta a paradicsompürét vagy az apróra vágott paradicsomot. A vöröshagymát vágd szeletekre és add a paradicsomos alaphoz.

A serpenyőbe tedd a vékony szeletekre vágott fokhagymát, a májat és kezdd el píritani. Az egészet szórd őrölt pirospaprikával, köménnyel, majorannával, sóval és borssal. Addj hozzá aó vizet és forgasd össze az egészet . Kb. 5-10 percen keresztül főzd, majd végül főtt édesburgonyával tálald.

Próbáld ki Te is ezt a szaftos resztelt máj receptet az édesburgonyával!


Szaftos resztelt máj
Szaftos resztelt máj

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:



Szólj hozzá!

tizennyolc + 15 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com