Meggyleves (paleo) recept


Meggyleves
Meggyleves kókusztejszínnel paleo módon

Egy finom hűsítő meggyleves ebédre vagy vacsorára, ami ráadásul villámgyorsan elkészíthető? Paleo módon elkészítve kókusztejszínnel. Még a fogyásban is segít, diétázoknak is kiváló.

 

 

Hozzávalók:

  • ~450 g meggy (lehet fagyasztott is)

  • ~1 liter víz

  • 1 rúd fahéj

  • 1 kk szegfűszeg

  • csipet só

  • 2-3 ek eritrit

  • ~100 ml kókusztejszín

  • kis citrom leve

A meggyleves elkészítése:

Rakd fel a meggyet a vízzel főzni. Ízesítd a fahéjjal, szegfűszeggel és az eritrittel. Főzd legalább 5-6 percig.

Ha már megfőtt a meggy, jól megpuhult add hozzá a kókusztejszínt és főzd össze vele.

A végén adj hozzá kis citromlevet.

Ha krémlevest akarsz belőle, egyszerűen csak turmixold össze.

Ennyi.

Lehűtve fogyaszd, kináld. Nyáron nagyon jól hűsít.

Próbáld ki Te is ezt a meggyleves receptet paleo módon!


meggyleves
Meggyleves kókusztejszínnel

Nézd meg ezeket a recepteket, cikkeket is!



Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com