Medvehagyma krémleves


medvehagyma krémleves
Medvehagyma krémleves

Szereted a medvehagymát? És a krémleveseket? Akkor készíts a medvehagymából krémlevest. Egyszerű és gyorsan elkészíthető ez a medvehagyma krémleves. 15 perc alatt el is tudod készíteni. Íme a medvehagyma krémleves receptje:









Hozzávalók:

  • 1,5 liter szűrt csontleves vagy víz

  • 250 g spenótlevél

  • 1 babérlevél

  • 1/2 tk. szerecsendió

  • só, bors

  • ~250 g medvehagyma (2 csokor)

  • kókusztej vagy tejszín

A medvehagyma krémleves elkészítése:

Egy magas falú lábosban forrald fel a csontlevest vagy a vízet.

Tedd bele a hozzávalókat, a medvehagyma kivételével, és kis félrecsapott fedő alatt főzd kb. 10 percig.

Szedd ki belőle a babérlevelet, és add hozzá a medvehagymát kb. még 1 percig főzd. Turmixold össze.

Ha krémesebbre szeretnéd adj hozzá kókusztejet vagy kókusztejszínt és úgy turmixold.

Próbáld ki Te is ezt a medvehagyma krémleves receptet!


medvehagyma krémleves
Medvehagyma krémleves

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:



Szólj hozzá!

tizenkilenc + 17 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com