Szereted a medvehagymát? És a krémleveseket? Akkor készíts a medvehagymából krémlevest. Egyszerű és gyorsan elkészíthető ez a medvehagyma krémleves. 15 perc alatt el is tudod készíteni. Íme a medvehagyma krémleves receptje:
Hozzávalók:
-
1,5 liter szűrt csontleves vagy víz
-
250 g spenótlevél
-
1 babérlevél
-
1/2 tk. szerecsendió
-
só, bors
-
~250 g medvehagyma (2 csokor)
-
kókusztej vagy tejszín
A medvehagyma krémleves elkészítése:
Egy magas falú lábosban forrald fel a csontlevest vagy a vízet.
Tedd bele a hozzávalókat, a medvehagyma kivételével, és kis félrecsapott fedő alatt főzd kb. 10 percig.
Szedd ki belőle a babérlevelet, és add hozzá a medvehagymát kb. még 1 percig főzd. Turmixold össze.
Ha krémesebbre szeretnéd adj hozzá kókusztejet vagy kókusztejszínt és úgy turmixold.
Próbáld ki Te is ezt a medvehagyma krémleves receptet!
1,5 liter szűrt csontleves vagy víz
250 g spenótlevél
1 babérlevél
1/2 tk. szerecsendió
só, bors
~250 g medvehagyma (2 csokor)
kókusztej vagy tejszín
Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek: