Szereted az édesburgonyát? Készítsünk most belőle tócsnit, liszt hozzáadása nélkül, tepertőkrémmel és lilahagymával. Íme az édesburgonya tócsni receptje:
Hozzávalók:
Az édesburgonya tócsnihoz:
~500 g édesburgonya
2 tojás
só, bors
A tepertőkrémhez:
250 g tepertőkrém
1 ek. mustár
só, bors
1 fej lilahagyma, aprítva illetve díszítéshez karikákra vágva
1 gerezd fokhagyma
majoránna
1 tk. balzsamecet
Az édesburgonya tócsni elkészítése:
Hámozd meg az édesburgonyát és főzd meg.
Ha megfőtt és kihűlt, add hozzá a tojásokat, sózd, borsozd. Egy lágy masszát fogsz kapni. Kanállal sütőpapírral bélelt tepsire korong formákat tegyél a masszából.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.ElfogadomNemTovábbi információ