GLUTÉNMENTES POGÁCSA

gluténmentes pogácsa
Gluténmentes pogácsa

Egy gluténmentes pogácsa recept, ami gyorsan és könnyen elkészíthető? Vendégváró falatoknak, vagy tízórainak és uzsonnának is tökéletes lehet. Íme a gluténmentes pogácsa receptje:

 

 

Hozzávalók:

  • 2 db M-es tojás

  • 70 ml víz

  • 10 ml friss citromlé

  • 70 g lágy kókuszzsír

  • 1 csomag (180 g) Éléskamra nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett lisztkeverék

 

 

A gluténmentes pogácsa elkészítése:

  1. A tojásokat keverd el a vízzel, a citromlével és a lágy kókuszzsírral.

  2. Add hozzá a lisztet és gyúrd össze, majd 20 percre tedd a pihenni a hűtőbe.

  3. Hűtőből  kivéve gyúrd át és alsó-felső liszthintéssel szilikonos lapon nyújtsd ki.

  4. Ha van pogácsa szaggatód akkor azzal, ha nincs akkor pohárral szaggass ki pogácsa formákat.

  5. Meghintheted valamilyen kemény sajttal (cheddar, parmezán) vagy szezámmaggal.

  6. 180 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 25-30 percig.

Ez a gluténmentes pogácsa kiváló lehet bármikor ha vendégek jönnek, viheted magaddal suliba, munkába. Kóstold meg a cukkini pogácsa receptemet is!

gluténmentes pogácsa
Gluténmentes pogácsa

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com