Extrán ropogós céklachips

Szereted a chipseket de nem akarod a boltit fogyasztani? Készítsd magad a chipset zöldségekből, úgy hogy még egészséges, és diétás is legyen. Ebben a receptben a céklachips elkészítését mutatom be, úgy hogy extrán ropogós legyen. Íme a céklachips receptje:

A céklachips hozzávalói

  • 1-3 db kis cékla
  • kókuszzsír

Az extrán ropogós céklachips elkészítése

  1. A céklákat tisztítsd meg, nem is kell meghámozni. Kis talpakat vágj nekik, hogy ne billegjenek és szeleteld fel őket kb.2 mm vastagságú szeletekre.
  2. A cékla szeleteket több részletben, forró kókuszolajban süsd át és tedd papírtörlőre.
  3. Végül, hogy extra ropogós legyen sütőpapírral bélelt tepsibe tedd át és 200C-os sütőben 7 percig süsd még a céklachipset.
  4. Legvégül sózd meg az elkészült céklachipseket!

Ilyen egyszerűen készíthetsz Te is egészséges nassolnivalót. Próbáld ki Te is a céklachips receptet!

céklachips
Extrán ropogós céklachips

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com