Uborkakrémleves kókusztejszínnel


uborkakrémleves
Uborkakrémleves kókusztejszínnel, kaporral

Szereted a kigyóuborkát? Készíts belőle krémlevest kókusztejszínnel, kaporral. Üditő, hűsítő és még diétás is. Íme az uborkakrémleves receptje:




Hozzávalók (1 adaghoz):

  • 1 közepes kigyóuborka

  • 1 dl víz

  • kókusztejszín

  • néhány szál kapor

  • 1 gerezd fokhagyma

  • só, bors

Az uborkakrémleves elkészítése:

  1. Vágd fel az uborkát (meg is hámozhatod, én most nem tettem) és tedd egy kis vízzel egy turmixgépbe és pürésítsd.

  2. Add hozzá a sót, borsot, a kókusztejszínt, a kaport és fokhagymát.

  3. Újra kapcsod be a turmixot és turmixold le az egészet.

Kész is vagy.

Ízlés szerint megszórhatod valamilyen pírotott maggal, de ha diétázol akkor kihagyhatod.


uborkakrémleves
Uborkakrémleves kókusztejszínnel, kaporral

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:



Szólj hozzá!

13 − hét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com