Tárkonyos ragu leves

Tárkonyos ragu leves

Melengető tárkonyos ragu leves: Az Évszakok Ízeinek Tökéletes Összhangja. A tárkonyos ragu leves receptje egy varázslatos utazásra hívja az ízlelőbimbókat, melyben a krémes tejszín és a friss csirkemell ölelkezik a gondosan válogatott fűszerekkel, főleg a tárkonnyal. Íme a tárkonyos ragu leves receptje.

A tárkonyos ragu leves hozzávalói

  • 2 db csirkemellfilé
  • 1f ej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db sárgarépa
  • 2 db fehérrépa
  • 1 db karalábé
  • 1 db zeller
  • 200 g gomba
  • 200 g zöldborsó
  • 4 ek olívaolaj
  • só, bors, tárkony
  • 200 ml főzőtejszín (kókusz vagy rizs)
  • 1 ek liszt (lehetőség szerint gluténmentes)
  • 1 csokor petrezselyem
  • fél citrom

A tárkonyos ragu leves elkészítése

  1. Vágd a csirkemellfilét apró kockákra
  2. A vörös- és fokhagymát aprítsd fel
  3. A zöldségeket tisztítsd meg, és a zöldborsó kivételével kockázd fel
  4. Egy nagy lábosban hevítsd fel az olajat, és dinszteld meg rajta a vöröshagymát.
  5. Add hozzá a húst, és fehéredésig pirítsd
  6. Add hozzá a kétféle répát, a karalábét, valamint a zellert, és 5 percig dinszteld.
  7. Sóval, borssal, tárkonnyal és az aprított fokhagymával fűszerezd
  8. Öntsd fel annyi vízzel (kb. 2 liter), amennyi levest szeretnél készíteni.
  9. Add hozzá a zöldborsót és a gombát.
  10. Addig főzd, míg minden alapanyag megpuhul (kb. 10 perc).
  11. Add hozzá a főzőtejszínt és pár percig még főzd vele
  12. Legvégül add hozzá az apróra vágott friss petrezselymet és a frissen facsart citromlevet

Próbáld ki Te is ezt a tárkonyos ragu leves receptet!

tárkonyos ragu leves
tárkonyos ragu leves

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com