Marhahússal töltött paradicsom


töltött paradicsom
Marhahússal töltött paradicsom



Vendégeket vársz, és nem tudod, mit készíts nekik? Valami olyan étellel lepnéd meg őket, ami amellett, hogy finom még egészséges is? Ráadásul jól is mutat az asztalon? Akkor ez a recept neked való. Viszonylag gyorsan elkészíthető és rendkívül ízletes. Íme a marhahússal töltött paradicsom.

Hozzávalók:

  • 400 g darált marhahús

  • 4-5 db nagy paradicsom

  • 1 fej hagyma

  • fűszerek ízlés szerint

  • kókuszzsír

Marhahússal töltött paradicsom elkészítése:

  1. Vágd fel a hagymát apró darabokra és pirítsd meg a kókuszzsíron.

  2. Dobd rá a darált húst és fűszerezd meg ízlés szerint.

  3. Vágd le a paradicsom tetejét – a szár felőli részen, és egy kisebb kanállal szedd ki a belsejét. A paradicsomok belsejét tedd hozzá a húshoz.

  4. A húsos masszát töltsd bele a paradicsomokba, bőven marad, hacsak nem több paradicsommal dolgozol, így a maradékot halmozd mellé

  5. Ha akarod, pár percre beteheted a sütőbe is, hogy összesüljenek az ízek.

töltött paradicsom
Marhahússal töltött paradicsom

Ezzel az étellel biztos, hogy elkápráztatod majd a vendégeid és tuti, hogy elkérik a receptet.

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:

Szólj hozzá!

kilenc − kilenc =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com