GLUTÉNMENTES RÁNTOTT HÚS

gluténmentes rántott hús
Gluténmentes rántott hús

Ugye Te is szereted a rántott csirkecombot? De már unod, hogy miután megetted még órákig kell emésztened és olyan nehéz lesz tőle a gyomrod? Nem szereted, hogy egy fél napot kell szellőztetni az olajszag után az egész lakást és ez a kellemetlen szag már szinte a bútorokba is beette magát? Akkor Neked ajánlom a következő receptet, ahol egy finom, de ugyanakkor egészséges gluténmentes rántott hús receptet mutatok be.

Hozzávalók:

  • 1 tálca, kb. 600 g csirkecomb

  • szezámmagliszt

  • 2 tojás

  • Éléskamra ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett lisztkeverék

  • kókuszzsír

  • paradicsom, kigyóuborka, saláta

A gluténmentes rántott hús elkészítése:

  1. Most meg a csirkecombokat és sózd meg,

  2. Tedd külön kis tálakba vagy tányérra a szezámmaglisztet, a felvert tojást és a panírmorzsát,

  3. Forgasd meg a húsokat először a szezámmaglisztben, utána a tojásban, végül a panírmorzsában, Érdemes egy két villát használni a művelethez, így viszonylag megúszod a koszolást,

  4. A serpenyőbe tegyél annyi kókuszzsírt, hogy kb. félig elfedje a húsokat és melegítsd fel! Ez nem éppen kókuszzsír kímélő recept,

  5. Süsd ki a húsokat a kókuszzsírban,

  6. Vágd fel a paradicsomot, kígyóuborkát, tedd hozzá a salátakeveréket.

Tálald a saláta mellé a csirkecombokat!

Próbáld ki Te is ezt a gluténmentes rántott hús receptet Te is!

gluténmentes rántott hús
Gluténmentes rántott hús

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com