Tárkonyos ragu leves

Iskolakezdési akció

Tárkonyos ragu leves

Melengető tárkonyos ragu leves: Az Évszakok Ízeinek Tökéletes Összhangja. A tárkonyos ragu leves receptje egy varázslatos utazásra hívja az ízlelőbimbókat, melyben a krémes tejszín és a friss csirkemell ölelkezik a gondosan válogatott fűszerekkel, főleg a tárkonnyal. Íme a tárkonyos ragu leves receptje.

A tárkonyos ragu leves hozzávalói

  • 2 db csirkemellfilé
  • 1f ej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db sárgarépa
  • 2 db fehérrépa
  • 1 db karalábé
  • 1 db zeller
  • 200 g gomba
  • 200 g zöldborsó
  • 4 ek olívaolaj
  • só, bors, tárkony
  • 200 ml főzőtejszín (kókusz vagy rizs)
  • 1 ek liszt (lehetőség szerint gluténmentes)
  • 1 csokor petrezselyem
  • fél citrom

A tárkonyos ragu leves elkészítése

  1. Vágd a csirkemellfilét apró kockákra
  2. A vörös- és fokhagymát aprítsd fel
  3. A zöldségeket tisztítsd meg, és a zöldborsó kivételével kockázd fel
  4. Egy nagy lábosban hevítsd fel az olajat, és dinszteld meg rajta a vöröshagymát.
  5. Add hozzá a húst, és fehéredésig pirítsd
  6. Add hozzá a kétféle répát, a karalábét, valamint a zellert, és 5 percig dinszteld.
  7. Sóval, borssal, tárkonnyal és az aprított fokhagymával fűszerezd
  8. Öntsd fel annyi vízzel (kb. 2 liter), amennyi levest szeretnél készíteni.
  9. Add hozzá a zöldborsót és a gombát.
  10. Addig főzd, míg minden alapanyag megpuhul (kb. 10 perc).
  11. Add hozzá a főzőtejszínt és pár percig még főzd vele
  12. Legvégül add hozzá az apróra vágott friss petrezselymet és a frissen facsart citromlevet

Próbáld ki Te is ezt a tárkonyos ragu leves receptet!

tárkonyos ragu leves
tárkonyos ragu leves
Iskolakezdési akció

Szólj hozzá!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com