
Ha szereted a zellert készíts belőle krémlevest és feltétnek tegyél hozzá töpörtyűt. Íme a zellerkrémleves receptje töpörtyűmorzsával:
Hozzávalók:
- 
1 fej vöröshagyma
 - 
~500 g zellergumó, hámozva, felkockázva
 - 
2 nagy gerezd fokhagyma, aprítva
 - 
~1 liter csirke vagy zöldségalaplé
 - 
só
 - 
kókuszzsír vagy sertés vagy marhazsír
 - 
morzsolt töpörtyű, a tetejére
 
A zellerkrémleves elkészítése:
A kókuszzsíron pirítsd meg a hagymát, add hozzá a fokhagymát és a zellert. Néhány percig kevergetve együtt pirítsd majd öntsd fel az alaplével, sózd meg és lefedve puhára főzd.
Turmixold össze a levest és a morzsolt töpörtyűvel megszórva tálald.
Próbáld ki Te is ezt a zellerkrémleves receptet!






