SÁRGABARACK KRÉMLEVES


sárgabarack krémleves
Sárgabarack krémleves receptje

Szereted a sárgabarackot? Készíts belőle krémlevest, friss bogyós gyümölcsökkel, ráadásul főzés nélkül. Íme a sárgabarack krémleves receptje.





Hozzávalók:

  • 400 g sárgabarack

  • 4 dl kókusztej

  • 3 dl víz

  • fahéj

  • 2-3 evőkanál xilit vagy eritrit

  • 1 csipet vaníliaőrlemény

  • áfonya, szeder, ribizli, málna tetszés szerint a díszítéshez

A sárgabarack krémleves elkészítése:

  • Kockázd fel a sárgabarackot.

  • Öntsd hozzá a kókusztejet és a vizet.

  • Tedd hozzá a fahéjat, cukrot, a vaníliaőrleményt.

  • Turmixold össze.

  • Hűtsd le, majd a bogyós gyümölcsökkel meghintve tálald.

  • Próbáld ki Te is ezt a könnyű nyári receptet!


Sárgabarack krémleves
Sárgabarack krémleves

Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek:









Szólj hozzá!

tizenhét + 14 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com