Szereted a sárgabarackot? Készíts belőle krémlevest, friss bogyós gyümölcsökkel, ráadásul főzés nélkül. Íme a sárgabarack krémleves receptje.
Hozzávalók:
-
400 g sárgabarack
-
4 dl kókusztej
-
3 dl víz
-
fahéj
-
2-3 evőkanál xilit vagy eritrit
-
1 csipet vaníliaőrlemény
-
áfonya, szeder, ribizli, málna tetszés szerint a díszítéshez
A sárgabarack krémleves elkészítése:
-
Kockázd fel a sárgabarackot.
-
Öntsd hozzá a kókusztejet és a vizet.
-
Tedd hozzá a fahéjat, cukrot, a vaníliaőrleményt.
-
Turmixold össze.
-
Hűtsd le, majd a bogyós gyümölcsökkel meghintve tálald.
-
Próbáld ki Te is ezt a könnyű nyári receptet!
Ezek a receptek, cikkek is érdekelhetnek: