A gluténmentes zsemle elkészítése lépésről lépésre:
A tojásokhoz keverd hozzá a 150 ml vizet, a felolvasztott kókuszzsírt.
Add hozzá a gluténmentes zsemle lisztet és gyúrd át kézzel egyenletesre.
20 percig pihentesd.
A pihentetés után gyúrd a deszkán, szilikonos nyújtólapon, majd enyhén lisztezett felületen készíts a tenyereddel görgetve zsemleformákat belőle. Készíthetsz belőle 2 db nagyobb zsemlét vagy 4 db kisebbet.
180 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 30-35 percig.
Ízlés szerint magokkal meghintheted a tetejét. Miután kihűlt, csak azután fogyaszd. Kiváló alap szendvicsekhez, de készíthetsz vele hamburgert is.
Hűtőben napokig eltartható. Próbáld ki Te is ezt az egyszerű gluténmentes zsemle receptet.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.ElfogadomNemTovábbi információ