CSIRKEMELL ÉDESBURGONYÁVAL, PARAJJAL

Iskolakezdési akció
Csirkemell édesburgonyával
Csirkemell édesburgonyával, parajjal

Szeretnéd  változatosabban elkészíteni a csirkemellet? Készítsd el a csirkemellet édesburgonyával és parajjal. Egyszerű, könnyen elkészíthető recept. Íme a csirkemell édesburgonyával, parajjal:

 

 

 

 

Hozzávalók:

  • 1 csomag parajpüré (450 g mirelit)

  • 200 g főtt zeller

  • 80 g főtt sárgarépa (egy közepes darab)

  • 2 kis gerezd fokhagyma, zúzva

  • 6 evőkanál kókusztejszín

  • 500 g csirkemellfilé (ebből kb. 6 szelet lesz)

  • 150 g édesburgonya durvára reszelve

Elkészítése:

Olvaszd ki a spenótot, hagyd hogy a felesleges víz lecsepegjen róla. Főzd meg közben a zöldségeket, nyugodtan lehet egybe is.

Sózd meg a csirkemell szeleteket mindkét oldalukon és a reszelt édesburgonyát halmozd a tetejükre és 200 fokos sütőben süsd kb. 20 percig.

Míg sül a csirkemell a megfőtt zöldségekkel, a kókusztejszínnel, a fokhagymával a spenótot turmixold össze (lehet a botmixerrel is).

Tedd egy tányérra a spenótkrémet és arra tedd rá a csirkemell szeletet. Ez a csirkemell édesburgonyával, parajjal.

Jó étvágyat!

Csirkemell édesburgonyával
Csirkemell édesburgonyával, parajjal
Iskolakezdési akció

Szólj hozzá!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com